Blogs


Kas ir Brother ScanNCut ploteris?

Kas ir Brother ScanNCut ploteris? | 14/09/2021

Brother ScanNCut ploteris ir ierīce, ar kuras palīdzību var izgriezt jebkuras formas un sarežģītības dizainu no dažādiem materiāliem. Tāpat iespējams ne tika izgriezt, bet arī ieskenēt attēlu un rediģēt to, lai pēc tam izgrieztu. Izmantojot papildus piederumus, iespējams veidot reljefa iespiedumus, folija atspiedumus un daudz ko citu.

Lasīt vairāk

Izšūšana hobijam un biznesam

Izšūšana hobijam un biznesam | 19/01/2021

  Uzsākt izšūšanas biznesu mājās ir brīnišķīga ideja un sākums jauniem, aizraujošiem izaicinājumiem. Šis bizness izaug no Jūsu radošām domām un Jums nebūt nav jābūt ne pieredzējušam šuvējam, ne programmēšanas ģēnijam. Tas ir bizness tieši Jums, jo tam ir 10 LABI IEMESLI, KĀDĒĻ SĀKT.

Lasīt vairāk

Ceļvedis šujmašīnas izvēlei

Ceļvedis šujmašīnas izvēlei | 22/05/2020

Tik dažādas šujmašīnas, bet kuru lai izvēlas?
Tu neesi vienīgā, kurai ir šāds jautājums, it sevišķi, ja esi iesācēja šūšanā. Šis ceļvedis radīts tikai ar vienu mērķi – lai sniegtu Tev palīdzību šujmašīnas izvēlē.

Lasīt vairāk

Kādu overloku izvēlēties?

Kādu overloku izvēlēties? | 17/06/2020

Vēlies iegādāties overloku, jo tas Tev nepieciešams dažādu šūšanas darbu kvalitatīvai pilnveidei? Jeb meklē tikai tādu vienkāršu, iesācējam? Kam pievērst uzmanību? Te būs atbildes!

Lasīt vairāk

Šūšana un ANTI AGING

Šūšana un ANTI AGING | 08/09/2020

VAI ZINĀJI, KA ŠŪŠANAS HOBIJS AIZKAVĒ NOVECOŠANU? Visiem zināms, ka lai labi justos un izskatītos ir nepieciešams mierīgs prāts, gaišas domas un veselīgs miegs. To nav tik viegli panākt, ja dzīvē tik daudz stresa un negāciju. Kā samazināt stresu, novērst negatīvās domas un kāds tam sakars ar šūšanu? Vistiešākais. Lasiet tālāk!

Lasīt vairāk

Brother Earth

Brother Earth